nov 30, 2016

Fotbalul romanesc are nevoie de ajutor si educatie specializate. De aceea, Asociatia George Ogararu pentru cultura si sport a decis sa ia sub aripa sa 3 jucatori si 3 cluburi (echipe) din Romania, cu varste cuprinse intre 16-19 ani.

Partenerul nostru, Ajax Foundation a fost de acord sa sprijine aceasta initiativa prin echipament dar mai ales prin permisiunea de a folosi modalitatile de educare si formare folosite atat in academia cat si in colegiul clubului.

mai 15, 2014
Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru te invită să fii alături de copiii cu Sindrom Down, iubitori de fotbal, la finala Cupei României. Evenimentul are loc vineri, 23 mai 2014, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.
dec 12, 2013
In perioada 6-8 Decembrie 2013 ‘’Asociatia George Ogararu’’ impreuna cu Ajax Academy au organizatla Amsterdam un curs de perfectionare pentru antrenorii romani.
nov 30, 2012
Ateliere de jurnalism pentru copii si cercuri de literatura pentru copiii talentati si cu inclinatii catre arta scrisului se desfasoara la Bucuresti, zonele Prelungirea Ghencea si 1 Mai. Cele mai bune creatii se publica anual intr-un volum special ce se va vinde pe siteul AGO dar si in librarii. Lucram de asemenea la o revista a copiilor facuta de ei si pentru ei, in format pdf.
nov 30, 2012
Ne-am orientat catre aceasta zona a tarii intrucat am gasit aici o sursa incredibila de talent si inclinatie catre activitatile culturale, traditii, istorie si dragoste pentru sport. Scoala functioneaza , gratie unor profesori deosebiti, de pian, chitara si canto ce tin cursuri individuale dar si un maestru dirijor ce conduce un cor superb. Avem pana in prezent 21 de copii extraordinari ce au facut posibila desfasurarea activitatii.

URMEAZA:

nov 30, 2012
De ce Scoala de fotbal pentru baieti si fete?
Pentru ca sportul rege a depasit de mult granitele unei lumi masculine, devenind un sport iubit si practicat de baieti si fete din toata lumea. Echipele de fotbal din cadrul cluburilor pentru copii si ale marilor scoli sunt in acest moment de fete, de baieti, dar si mixte oferind fiecarui copil pasionat un bun inceput catre lumea in care doreste sa reuseasca.