nov 24, 2016
Asociatia George Ogararu aniverseaza 4 ani de activitate! Multumim voua, minunati prieteni, pentru ca ati ales sa faceti binele prin noi!
sep 10, 2015
Secretele școlii Ajax!
Formular de înscriere.
sep 9, 2015
Acum și TU poți experimenta Ajax-ul și ai șansa de "a învăța cum se face" de la cei mai buni în domeniu!!
mai 15, 2014

Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru te invită să fii alături de copiii cu Sindrom Down, iubitori de fotbal, la finala Cupei României. Evenimentul are loc vineri, 23 mai 2014, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

feb 24, 2014

Dat fiind faptul ca primul eveniment de acest gen, organizat de George Ogararu la Ajax Academy, s-a bucurat de un real succes si pentru ca solicitarile de organizare a unui nou curs sunt foarte multe ne-am decis sa fixam urmatorul eveniment in Aprilie, data 11, 12, 13. Este pentru a doua oara cand tinerii antrenori din Romania pot beneficia de aceasta oportunitate iar acest eveniment este posibil doar datorita relatiei stranse dintre George Ogararu si vestitul club olandez.

Pagina 1 din 3  > >>