Scoala de Fotbal George Ogararu
nov 30, 2012
De ce Scoala de fotbal pentru baieti si fete?
Pentru ca sportul rege a depasit de mult granitele unei lumi masculine, devenind un sport iubit si practicat de baieti si fete din toata lumea. Echipele de fotbal din cadrul cluburilor pentru copii si ale marilor scoli sunt in acest moment de fete, de baieti, dar si mixte oferind fiecarui copil pasionat un bun inceput catre lumea in care doreste sa reuseasca.

De ce George Ogararu?
Pentru ca este promotorul unor metode de lucru necunoscute  si nefolosite inca in Romania la nivel de copii si juniori. Cu pregatire speciala de profesor si antrenor, dar mai ales prin definitivarea metodelor de lucru fizice si psihologice  destinate juniorilor, insusite in cadrul academiei AFC AJAX Amsterdam , George Ogararu are o viziune diferita fata de tipurile clasice de practicare a sportului, oferind fiecarui copil sansa de a creste valoric si a lucra intr-un mediu pozitiv.

Metoda
Antrenamentele se pot desfasura atat in incinta scolilor ce solicita metodele noastre de lucru cat si pe terenurile aflate in curs de dezvoltare ce apartin AGO. In functie de numarul solicitarilor putem suplimenta locatiile de desfasurare a activitatii.
Din pregatire fac parte metode de lucru pentru dezvoltarea si coordonarea fizica dar si de crestere a increderii si formarii unei mentalitati puternice, occidentale, ce impreuna cu modelarea corespunzatoare a talentului duc la reusita. Un psihic puternic este absolut necesar alaturi de un fizic pe masura, iar viziunea se modeleaza si prin stimularea intelectului.