Activitatea din Bucuresti
nov 30, 2012
Ateliere de jurnalism pentru copii si cercuri de literatura pentru copiii talentati si cu inclinatii catre arta scrisului se desfasoara la Bucuresti, zonele Prelungirea Ghencea si 1 Mai. Cele mai bune creatii se publica anual intr-un volum special ce se va vinde pe siteul AGO dar si in librarii. Lucram de asemenea la o revista a copiilor facuta de ei si pentru ei, in format pdf.

Ateliere de lucru ( cusut, brodat, impletituri, bijuterii) pentru mame-fiice, atat pentru dezvoltarea laturii creative si a indemanarii cat si in scop terapeutic in vederea imbunatatirii comunicarii si a timpului petrecut impreuna. Obiectele realizate se  comercializeaza  pe site iar fondurile obtinute se folosesc pentru a sustine si diversifica activitatea asociatiei.

Cursuri de fotbal, handbal, scrima, baschet si alte sporturi, pe perioade de cate 3 luni, tinute de sportivi consacrati si cu acces la metode de pregatire inedite.
Copiii au ocazia sa participe la spectacole si competitii specifice varstei lor dar si la schimburi de experiente cu copii din alte tari, pe teritoriul Romaniei cat  si in strainatate.
O parte a cursurilor au taxe modice care sa permita achizitionarea materialelor necesare. Copiii cu talente deosebite aflati in imposibilitate de plata sunt sustinuti prin sponsorizari in limita bugetului disponibil.