Asociatia George Ogararu aniverseaza 4 ani de activitate!
nov 24, 2016
Am implinit 4 ani de cand existam ca organizatie. Insa munca fondatorilor in beneficiul anumitor grupuri din societatea romaneasca a inceput din 2007, de 9 ani.
De ce?
Pentru ca este nevoie, pentru ca putem si mai ales pentru ca vrem!

Activitatea noastra actuala se desfasoara in doua directii mari:

• proiecte sportiv-educative (profesioniste) destinate celor ce vizeaza performanta in sport: consilierea si formarea jucatorilor precum si a antrenorilor, consilierea parintilor;
  • proiecte sportiv-educative ( sociale) destinate unor beneficiari aflati in situatii speciale de viata.

In viitorul apropiat vom extinde si mai mult partea de consultanta si dezvoltare pentru entitatile sportive, utilizand incontinuare know-how-ul dobandit prin colaborarea cu partenerii si formatorii nostri:  Fundatia Ajax, Academia Ajax, Colegiul Ajax, Institutul Johan Cruyff Barcelona- cu scopul de a aduce plus valoare in sportul romanesc.
Pe 1 Decembrie lansam un proiect pilot prin care 3 cluburi din tara pot avea sansa sa intre sub aripa noastra si sa invete pas cu pas etapele unei dezvoltari sanatoase pe termen lung. Detaliile si conditiile urmeaza a fi prezentate atat pe website cat si pe paginile de Facebook si LinkedIn ale Asociatiei.

Continuam de asemenea sa ajutam grupurile defavorizate prin actiunile organizate permanent de voluntarii nostri.

Datoram existenta noastra unor persoane care se simt legate sufleteste de noi, care cred in ceea ce facem, care se identifica cu valorile noastre. Aceste minunate persoane au facut ca activitatea noastra sa mearga mereu mai departe.
Dragi voluntari, parteneri, sponsori, sustinatori, prieteni, colegi, daruitori de resurse materiale si sufletesti, va multumim!