Vino să înveți din secretele Academiei Ajax de la fondatorul conceptului actual!
sep 9, 2015
Organizatori:
       Academia de fotbal George Ogăraru împreună cu Patrick Ladru, technical manager Ajax Amsterdam Academy și fondatorul Ajax Online Academy

Patrick Ladru c.v.

2013-2015 Technical manager Ajax Amsterdam Academy- youth department
2012-2013 Assistant coach Chivas & Head of Youth Mexico ( project of Johan Cruyff )
2010-2012 Head of Youth Al Ahli, Saudi Arabia
2005-2010 Assistant Head of Youth Ajax Academy & Skills trainer
2008 Co Developer ajaxonlineacademy.com website
1991-2005 trainer/coach U10 and U11 at Ajax Academy
I had the pleasure to train/coach and select Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Urby Emanuelson, Gregory van der Wiel etc.
1995-1996 Assistant trainer/coach 2 Team of Ajax Amsterdam.
1991-2010 Teacher self defense and firearm Police Academy Amsterdam.
Licensed coach Uefa C,B,A

Ajax Online Academy este o platformă inovativă de antrenamente și exerciții tehnico-tactice folosită în   cadrul Academiei Ajax, bazată pe experiența și cunoștințele acumulate în cadrul acestui renumit club. Accesul către această platformă este acum posibil și pentru antrenorii români ce vor participa la cursul de perfecționare organizat la București în data mai sus menționată.

De-a lungul anilor Ajax și-a consolidat renumele și primul loc în formarea tinerilor jucători devenind model pentru alte mari cluburi europene precum Barcelona, Milan, Juventus, ori mai nou dezvoltând fotbalul din țări precum SUA, China, ori din lumea araba și africană.

Acum și TU poți experimenta Ajax-ul și ai șansa de "a învăța cum se face" de la cei mai buni în domeniu!!

Astfel cei interesați vor putea afla cum poți construi o academie de fotbal la un nivel profesionist, ce resurse ai nevoie, ce înseamnă schimbarea de mentalitate și cum se poate realiza ea, care sunt pașii în dezvoltarea corectă a jucătorului de fotbal exemplificat pe grupe de vârstă și cum poți ajuta, prin antrenament, fotbalistul să atingă potențialul maxim.

Cursurile conțin atât parte teoretică dar și practică, pe teren.
Demonstrațiile vor fi făcute cu ajutorul tinerilor fotbaliști dar și al antrenorilor dornici de a căpăta know-how-ul cât mai curând posibil.

Antrenorii participanți vor primi un atestat de insușire al cursului pe care îl vor putea utiliza în carieră.
Limita de cursanți va fi 50.

Înscrierea la acest curs se poate face până la data limită de 28 septembrie în formularul de mai jos.

Invităm 16 copii cu vârste între 10 și 12 ani pentru a face parte din programul practic, copii ce vor avea șansa de a descoperi noi metode de lucru.
Copiii din cadrul Echipei OGA TEAM, ce au participat alături de George Ogăraru la turneul din Olanda din anul 2013 vor avea prioritate pe lista de participare.

Înscrierile se pot face prin email la adresa contact@academiageorgeogararu.ro

Pentru parteneriate media, sponsorizări, interviuri, conferință de presă vă rugăm să vă adresați aici : andreea.ogararu@yahoo.com sau la numerele de telefon 072ogararu, 073ogararu