Asociatia George Ogararu organizeaza al doilea Curs de perfectionare pentru antrenori la Ajax Amsterdam Academy
feb 24, 2014

Johan Cruyff, Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Marco van Basten, Wesley Sneijder. Ce au acestia in comun? In afara faptului ca sunt jucatori de mare clasa care au influentat enorm fotbalul modern sunt toti absloventi ai renumitei Ajax Amsterdam Academy. De-a lungul anilor Ajax si-a consolidat renumele si primul loc in formarea tinerilor jucatori devenind model pentru alte mari cluburi europene precum Barcelona, Milan, Juventus etc.

Acum si TU poti experimenta Ajax-ul si ai sansa de "a invata cum se face" de la cei mai buni antrenori in domeniu!!

Dat fiind faptul ca primul eveniment de acest gen, organizat de George Ogararu la Ajax Academy, s-a bucurat de un real succes si pentru ca solicitarile de organizare a unui nou curs sunt foarte multe ne-am decis sa fixam urmatorul eveniment in Aprilie, data 11, 12, 13. Este pentru a doua oara cand tinerii antrenori din Romania pot beneficia de aceasta oportunitate iar acest eveniment este posibil doar datorita relatiei stranse dintre George Ogararu si vestitul club olandez.

Cursul va incepe in ziua de Vineri 11 Aprilie ora 09.30 in complexul Ajax Academy , De Toekomstsi se va incheia Duminica 13 Aprilie in cursul amiezii. Acesta va cuprinde in program pe langa sectorul juvenil chiar si contact cu prima echipa a Ajaxului prin participarea la  un meci oficial al echipei conduse de Frank de Boer.

Din cauza accesului limitat numarul de participanti nu poate fi mai mare de 30 asadar, va rugam sa tineti cont de acest aspect cand doriti sa va inscrieti la curs.

Data limita de inscriere este 25 Martie .

Ziua 1:

Vineri 11 Aprilie

09.30 Welcome at Ajax Academy

10.30 Antrenament Jong Ajax (antrenor asistent George Ogararu)

11.30 Feed back antrenament Jong Ajax

14.00 Vizita Amsterdam Arena

15.45--17.45 Turul complet al Academiei

Vizionare antrenamente Juniori + feedback

18.00— Intrebari si raspunsuri legate de Academie si uneltele de lucru

18.30 – Demonstratie live cu antrenorii romani Pe Teren

Timp liber

Ziua 2:

Sambata 12 Aprilie

9.15   Meci juniori Ajax+ feedback

10.00 Antrenament Jong Ajax( antrenor asistent George Ogararu) + feedback

11.00 Mecijuniori Ajax+ feedback

12.30 Meci Under 18 Ajax

14.30 Meci Under 19 Ajax

16.15—17.15 Prezentare in Ajax scouting pressroom

17.30 Timp liber + Fan Shop la Ajax Arena

Ziua 3:

Duminica 13 Aprilie

09.00 Intalnire la Ajax Academy

09.30 Prezentare ‘’Stilul de joc al Ajax-ului’’

10.30 Vizionare antrenament Jong Ajax+ feedback (antrenor asistent George Ogararu)

11.30 Concluzii despre curs

12.00 Ajax souvenir

12.30 Ajax Amsterdam- ADO Den Haag (billet inclus in taxa cursului)

Incheierea cursului.

Cost curs  499 euro.

Aceasta taxa nu include transport, hotel sau masa.

Asociatia George Ogararu pentru cultura si sport anunta cu deosebita onoare acest eveniment si doreste sa multumeasca indeosebi coordonatorilor Ajax Academy Patrick Ladru si Ed van Schaick pentru colaborare si pentru ca impreuna cu George Ogararu vor impartasi din secretele marilor realizari ale academiei Ajax in mod direct antrenorilor romani dornici de perfectionare.

Cu deosebita consideratie,

George Ogararu