MEMBRI

Stefan Niculae
nov 24, 2016

Stefan este motorul actiunilor si campaniilor noastre sociale, cel care alege intotdeauna sa ajute acolo unde majoritatea se dau la o parte din pricina greutatilor pe care le presupune rezolvarea unui caz. Nu promitem ca va rezolva totul, dar garantam ca va incerca totul. Rezultatele lui sunt vizibile pe grupul de Facebook Voluntari-Asociatia George Ogararu.. Fiind un om al faptelor asteapta mereu sa i se alature cei ce au acelasi profil ca al lui: angajament total, daruire, munca, suflet pe tava.

Asadar, daca simti si tu ca vrei si poti sa ajuti, vino langa Fane. Voluntarul ideal
Lidia Minciuna
dec 1, 2012
Pasiunea pentru muzica am mostenit-o de la parinti . Primele semne de succes au aparut la varsta de 15-16 ani in urma participarii la festivalul international de la Baia Mare “Chants, sons sur scene” la care am castigat marele premiu. Ulterior am aprofundat studiile muzicale  la Scoala populara de arta , continuand cu studiile de licenta si de master la Universtitatea de arte George Enescu  Iasi.
 
Activitatile extracurriculare atat din tara cat si din strainatate au adus o contributie importanta in abordarea mea artistica cat si pedagogica.
 
 Doresc sa impartasesc  arta cantului vocal tuturor celor care simt nevoia de a se exprima prin intermediul sunetelor.
Marian Hutanu
dec 1, 2012
Provenind dintr-o familie in cadrul careia muzica era un membru permanent,  am ales calea instrumentului muzical si anume pianul. De mic copil am inceput studiul  acestui instrument pentru a intelege o lume diferita fata de ceea ce vedem noi de zi cu zi. Urmand scoala generala la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbesc” din Suceava unde am continuat si terminat in aceeasi institutie si studiile liceale la specializarea – pian principal, mai tarziu facand parte din colectivul de studenti al  Universitatii de Arta “George Enescu” din Iasi. In tot acest timpul am profesat in mod activ  ca profesor de pian pentru copii de toate varstele . Dupa experientele mele si invataturile primite, propun un sistem degajat si prietenos in dezlegarea pianului .
Ira Sacenco
dec 1, 2012
Pasiunea pentru muzica s-a dezvoltat pentru mine inca din copilarie impulsionandu-ma sa urmez studii muzicale. Asadar, gimnaziul, liceul , studiile de licenta de la Academia de Muzica si Teatru “Gavriil Muzicescu” si masterale la Universitatea “George Enescu” din Iasi au fost in acest domeniu.  Specializarea pe care am urmat-o a fost dirijat cor.
Imi propun sa formez asadar coruri in care copii vor evolua din punct de vedere artistic, creativ si social. Consider corul ca fiind un lucru minunat pentru copii de toate varstele.
Aurel Hutanu
dec 1, 2012
Cu o experienta de peste 20 de ani si un atestat in domeniul muzical, cu participari la diverse reprezentatii de-alungul timpului, experienta m-a condus spre o intelegere mai buna asupra metodei de studiu a chitarei intr-un cadru degajat si liber accesibila tuturor celor care vor sa inteleaga acest instrument  intr-un mod corect si liber.
Chitara este un instrument ideal pentru toti copii care vor sa studieze un instrument inedit  si cu multe posibilitati.